Madu dan berat badan

Seperti yang anda tahu, gula-gula adalah jenis antidepresan, menolak untuk menafikan diri mereka kegembiraan hidup. Ketika digunakan dengan betul, ia tidak hanya tidak menyakiti angka, dan akan membantu menghilangkan lemak pihak.

madu</1_img>

Madu baik, dengar semua itu, tapi aku akan mengingatkan anda lagi. Ia mengandungi tentang 60 asam amino, jejak unsur-unsur, vitamin dan mineral!

Sayang mampu:
 • menyuburkan badan dengan tenaga;
 • untuk merangsang metabolik proses, dan dengan penggunaan biasa digunakan sebagai pencahar ringan;
 • untuk menggantikan gula;
 • meningkatkan pencernaan;
 • mengeluarkan racun;
 • untuk memperkaya badan dengan mineral, vitamin, jejak unsur-unsur, terutama vitamin C, kalsium dan besi;
 • untuk mengurangkan perlu untuk gula-gula;
 • untuk meningkatkan kekebalan.

Banyak telah menunjukkan bahwa orang-orang yang attenuante madu, mencapai hasil kebanyakan orang-orang yang benar-benar dikecualikan dari diet gula-gula.

Kontra

Madu membantu dalam rawatan banyak penyakit, dan had untuk menggunakan mungkin menjadi hanya keanehan, yang itu, sayangnya, cukup sering. Dalam kes ini, ada jalan keluar, kerana ia adalah biasanya reaksi alergi hanya boleh berada di gred tertentu madu.

7% dari orang-orang di seluruh dunia (kebanyakannya anak-anak) yang tidak bisa mentolerir madu. Hanya 1 sudu boleh menyebabkan mereka gatal, gatal-dan saluran pencernaan

Penyakit yang madu tidak boleh dimakan diabetes, kegagalan jantung, gangguan darah dan teruk obesitas. Dalam kedua kasus, untuk menurunkan berat badan perlu menggunakan cara lain dan kaedah. Anda tidak boleh duduk di mel diet dan wanita hamil, bagaimanapun, mereka adalah disarankan apa-apa diet.

Dalam ketiadaan kontra madu boleh dimasukkan ke dalam diet harian, yang akan memberi peluang kepada mudah menjaga kesihatan, keremajaan dan kecantikan, dan pada masa yang sama untuk menyembuhkan banyak penyakit yang mana ia digunakan sebagai cara tambahan.

Bagaimana madu membantu dengan penurunan berat badan

Proses kehilangan berat badan adalah tekanan, yang telah melibatkan banyak rasa tidak selesa dari deprimentium perasaan lapar, untuk keletihan. Banyak orang tidak bisa berdiri, jatuh melalui, dan kemudian diam-diam benci diriku sendiri untuk kekurangan tekad.

Madu tidak akan hanya dapat dibersihkan tetapi juga akan meningkatkan tekanan toleransi di dalam tempoh ini sukar. Orang yang memilih diet dengan madu, anda tidak akan merasa perlu untuk manis, jadi aku akan mengambil ketiadaan diet gula.

Seperti, pilihan antara madu atau gula untuk menurunkan berat badan. tidak. Mana-mana berat badan adalah pengecualian lengkap gula!

Tubuh cepat menjadi jenuh dengan karbohidrat kerana pencernaan madu disertai dengan melepaskan sejumlah besar hempedu yang membantu mencerna lemak.

Boleh makan madu membantu dengan penurunan berat badan hanya seperti itu, tanpa sebarang kombinasi dengan produk lain? Sayang akan menjadi efektif dalam kes ini, dengan syarat yang dos tidak akan terlalu besar. Tapi hasil yang terbaik membantu untuk mencapai gabungan madu dengan yang lain badan, herba, rempah-rempah, makanan atau minuman. Selain itu, madu boleh digunakan bukan hanya untuk oral pentadbiran. Membuktikan diri mereka madu urutan, mandi, balutan. Khususnya, jika seseorang perlu kehilangan 20 kg atau lebih, itu adalah disarankan untuk menggunakan alat ini dan membuat madu di dalam.

Sayang mengandungi tak dikenal bahan (4%), yang tidak bersetuju dengan analisis.

Ketika menggunakan madu ia adalah penting untuk menggunakannya dalam waktu tertentu. Masa terbaik — dengan perut kosong, ia sama ada di pagi atau malam hari. Ini akan membolehkan dia untuk bergaul dengan yang lain makanan dan tidak menyumbang untuk proses penapaian dan gas.

Madu di malam hari</2_img>

Dasar kerja madu di penurunan berat badan yang unik biokimia komposisi yang menggalakkan penyembuhan diri badan. Ia menormalkan bekerja semua organ-organ dan bertanggungjawab untuk proses pemulihan yang berat. Pound pergi oleh pembersihan badan, meningkatkan pencernaan dan fungsi metabolik.

Madu

Madu digunakan terutama untuk memerangi selulit. Dengan otot-otot tepu dengan oksigen, nutrisi, menyebabkan penurunan pembengkakan, baik krovopotok dan meningkatkan kerja lym sistem parit. Lemak subkutan akan datang kembali.

Untuk meningkatkan kesan sebelum urut diperlukan sedikit de vaporetur badan di rusia beret, dan jelas rebus. Jadi sifat mampu kulit meningkat. Teknik urut agak mudah: anda telah memburuk-burukkan madu di kulit dan melakukan mudah SAMECH plauserunt dan volvuntur super gerakan dengan anda palm sehingga madu akan bekerja untuk menjauh dari badan. Jika pada awal urut dia telus dan seragam, maka kesimpulannya akan menjadi serupa dengan partikel lilin, kotor akan menjadi warna, lebih banyak racun dari tubuh pergi.

Tidak disarankan untuk urutan yang lama tinggal di satu tempat kerana ini boleh menyebabkan kemerahan kulit, dan akibat anda azab mortis keinginan untuk awal "manibus milito" tempat. Urutan harus mengambil giliran untuk menangkap semua bahagian masalah kawasan badan. Kerana urutan pembuluh darah cepat mengembangkan, meningkatkan metabolisme, jadi ia adalah disarankan untuk minum lebih banyak air. Badan perlu dibersihkan dari sisa-sisa madu dengan hangat tuala lembap dan memohon krim atau minyak gandum atau badam. Madu adalah disarankan sekali dalam 2-3 hari.

Sayang mandi

Alat ini telah digunakan bahkan pada zaman dahulu, kedua-dua lelaki dan wanita. Mandi membantu untuk berehat, telah menyumbang untuk menurunkan berat badan dan mengekalkan kulit dalam keadaan sempurna. Sekarang semua spa menawarkan perkhidmatan ini, tetapi mengapa menghabiskan wang tambahan ketika di rumah untuk membuat mandi tidak akan mudah.

Sayang mandi</3_img>

Untuk madu mandi anda akan memerlukan: 2 liter susu; 200 GRAM madu; 3-5 titik mana-mana penting minyak.

Bahan-bahan yang dicampur dan berkata dalam air panas. Berbaring di mandi disarankan hanya 15 sampai 20 minit, dan ulangi prosedur setiap 2 -3 hari. Air tidak harus menjadi lebih panas daripada 42 derajat. Jika mandi di waktu makan siang atau malam, maka air dengan madu dengan perut kosong untuk menurunkan berat badan untuk ulasan itu adalah lebih baik untuk minuman di pagi hari hanya jadi penyerapan akan menjadi maksimum.

Bungkus dengan madu

Untuk membungkus anda akan memerlukan setengah jam lengkap lain. Semua balutan diadakan pada skim yang sama: badan adspexisse, dibersihkan gosok, ia digunakan untuk terapeutik campuran, zamatyvaetsya dengan berpaut filem, dan perdamaian disajikan dengan selimut yang hangat atau kotak-kotak. Di 1.5 jam orang harus cabut dari dunia luar, dan terbaik dari semua tidur. Selepas prosedur, anda perlu mandi panas dan aplikasi pelembap. Lebih baik untuk melakukannya sebelum tidur karena med di malam hari untuk menurunkan berat badan — cara terbaik untuk berehat dan melegakan tekanan.

Untuk menurunkan berat badan menggunakan 3 asas resep:
 • alkohol dan madu (200 GM madu, 1 sudu alkohol);
 • minyak dan madu (200 GM madu, beberapa titik minyak limau);
 • cuka dan madu (200 GM madu 2 besar. cuka).
Dalam semua tiga resep, madu harus cecair.

Madu dalam diet untuk menurunkan berat badan

Pertama yang perlu anda untuk memutuskan jika kau tidak boleh makan madu apabila kehilangan berat badan. Dalam kebanyakan diet, sayang digunakan dalam minuman, dan jarang ia adalah disarankan untuk makan dengan sendok. Tetapi pilihan-pilihan begitu banyak kemungkinan kombinasi yang berbeda. Hal yang utama untuk ingat dengan apa-apa diet dari diet harus menghapuskan semua gula-gula. Madu bukan gula-gula untuk menurunkan berat badan — itu semua yang kamu mampu, bahkan walaupun madu adalah kalori tinggi gula. Ini mempunyai kelebihan – banyak sayang kau tidak bisa makan, bahkan jika perlu untuk gula-gula akan menjadi sangat besar. Rasa kenyang boleh datang selepas 2 sudu.

Minuman berdasarkan madu digunakan paling baki dana. Untuk memasak dan minum anda perlu tahu beberapa nuansa:

 • untuk memasak hanya menggunakan alam cair sayang;
 • madu boleh berbeza (bunga herba, bunga matahari), walaupun banyak orang-orang lebih suka untuk menggunakan mungkin;
 • satu hari anda tidak perlu mengambil madu lebih daripada 100-150 GM;
 • membubarkan madu untuk memanaskan air, kerana dingin ia tidak akan larut, dan panas akan membunuh semua sifat-sifat yang berguna;
 • jika anda mengambil minuman diet, minum mereka setiap hari, tujuh hari seminggu, dan melakukannya sebelum akhir tentu rawatan;
 • untuk mematuhi ketat dos dalam persediaan minuman yang tidak semestinya rasa minuman tidak perlu menjadi tidak menyenangkan, jika tidak diet akan membosankan.
Luaran, madu tidak perlu gula bersalut kerak, dan anda tidak perlu menggunakan terlalu banyak produk cecair. Jika madu telah liquescimus, kesan yang tidak dapat menghitung.