Badan dan kulit lemah: kebenaran dan mitos tentang soda

Bintang diet — tidak fesyen moden. Inggeris penyair Byron, bangsawan Albion dua abad yang lalu, teh dinikmati dalam porselin terbaik cocktail soda dan air. Sekali idola mereka memberitahu bahawa terima kasih untuk minuman ini 30 pound tambahan untuk-nya berat hilang seperti kabut ke Thames. Dan sekarang, beberapa orang hari ini segera memanggil garis dari puisi Lord Byron, tetapi beliau diet soda hari ini pada pendengaran pada semua.

Soda

Diet Soda

Peminat diet ini juga mengarang sebuah puisi: soda di dalam rumah, lemak dalam keadaan koma. Pandangan mereka, mereka berpendapat begitu: barang dari lemak soda disapu untuk kulit, mengapa tidak membubarkan cara yang sama dan kami lemak tubuh? Dan pada ajaib ini, menurut beberapa, sifat soda lebih. Itu, yang mereka katakan, dan arthritis boleh diubati dan maag. Dan gigi ia berguna.

Sama ada kandungan terkenal orange tutu lebih berkesan daripada mahal narkoba? Apa penyakit soda penawar sebenarnya, dan dalam beberapa kasus sebaliknya bisa menghapus kesihatan serbuk?

Ia adalah perlu untuk jenis di Internet enjin carian perkataan "soda", akan menjadi salah satu yang paling popular permintaan: berapa banyak soda harus makan untuk menurunkan berat badan. Jawapan akan beratus-ratus artikel tentang bagaimana soda terbakar pound tambahan. Selain itu, artikel-artikel ini dibagi dalam dua kategori: berasas dan orang-orang yang ditandatangani di bawah yang meletakkan pekerja kesihatan. Beberapa doktor menasihati soda sebagai cara keharmonian abadi.

Neurologi sarankan setiap pagi untuk 30-40 menit sebelum makan untuk mengambil penyelesaian ini dengan perut kosong.

Ini adalah cara paling mudah untuk kurangkan berat badan. Doktor mengatakan bahawa soda adalah unik di harganya, adanya, dan mudah tindakan. Bila orang yang minum segelas soda dengan perut kosong, selepas beberapa ketika ia bermula untuk bekerja usus. Itu adalah, ia adalah yang mudah laksatif.

Dari sudut pandang neurologi yang specializiruetsya di refleks, semuanya benar. Itu hanya pakar diet dan pencernaan itu nasihat yang tidak meminta untuk mendengar dan tidak terpakai. Ia adalah berbahaya dan benar-benar disarankan untuk orang-orang yang mengalami peptik maag atau gastritis. Telah soda dan diuretic. Kerana ini, jumlah pada skala boleh juga merangkak ke bawah. Hanya masa yang singkat. Bagaimanapun, penyokong kehilangan berat badan soda mencari lain argumen.

Menurut beberapa doktor, kernel lemak adalah molekul gliserol, yang ini molekul gliserol melekat sisa lemak. Soda mempengaruhi pada lemak, ada netralisasi reaksi. Menyebabkan oksidasi lemak. Biokimia tidak mengesahkan ini. Pengumpulan lemak dan soda tidak dalam hubungan pada semua. Ia adalah mustahil pada dasarnya.

Yang lain percaya bahwa club soda tidak bisa bertindak pada seluruh badan. Dia tidak bisa nipis keluar darah, tidak boleh nipis keluar lemak dan mendapatkan di mana dia adalah disimpan di paha, perut dan sebagainya.

Diet soda

Jadi diet soda, walaupun mudah, tapi benar-benar hebat. Dan jika anda tidak mengambil soda, tetapi hanya untuk berus gigi dengan jus lemon? Penyokong obat tradisional tuntutan itu dan ternyata murah, dan berkesan. Doktor gigi bersetuju bahawa membakar soda benar-benar memutihkan. Kristal kecil bersih-bersih dengan cepat off plak dari permukaan enamel, tetapi bersama-sama dengan enamel. Dengan kejayaan yang sama ia adalah mungkin untuk berus gigi anda dengan pasir, chalk, mana-mana keras yang kecil bahan yang bertindak sebagai poland. Tetapi barangkali mereka adalah tepat yang berjaya digunakan soda di sendi?

Hal ini diyakini bahwa ini adalah murah alat memudahkan kaki sakit tidak lebih buruk daripada yang mahal salep dan krim. Karena sendi sakit yang disebabkan oleh pengumpulan garam, seperti soda memusnahkan mereka. Namun, alasan yang menyakitkan crunch di sendi, menjelaskan untuk podiatrists, tidak garam. Semua dalam geseran berlebihan antara permukaan dipakai sendi, dan soda, tanpa garam melalui kulit, otot dan lemak tidak membubarkan. Memudahkan kesakitan hanya air hangat.

Bagaimanapun, tuangkan dalam air suam-soda masih mempunyai makna. Ia adalah baik dalam air melembutkan kulit kasar. Satu lagi kesempatan menggunakan soda - soda adalah ideal untuk berminyak racun dari buah-buahan dan sayuran.