Program kehilangan berat badan selama sebulan

Untuk membetulkan dan memperbaiki mereka sendiri angka wanita sering mengambil diet yang berbeza dan kelaparan dalam kombinasi dengan latihan. Semua kaedah ini benar-benar membantu untuk menghilangkan pound tambahan dan membuat bentuk bukan hanya tipis dan langsing. Tidak semua memiliki kesempatan untuk melawat gym atau menggunakan peralatan di rumah. Bagaimanapun, semua orang mempunyai peluang untuk menggunakan rangkaian langkah-langkah yang dijamin untuk membantu meningkatkan bentuk dari angka dan kesehatan anda.

Peraturan asas kehilangan berat badan di rumah

Anda harus segera menyesuaikan dirinya untuk perubahan, yang menentukan hasil akhir dan tidak meninggalkan gaya hidup yang sihat untuk mencapai itu. Pembetulan yang pertama jatuh rutin dan asas diet dan frekuensi makan. Jika mungkin, harus ada rancangan hari jam dan mengikutinya pada kesempatan pertama.

Besar jeans setelah penurunan berat badan

Diperhatikan item berikut:

  1. Kebangkitan.
  2. Mengambil mandi, mengenakan.
  3. Sarapan, makan siang.
  4. Makan, minum petang.
  5. Makan malam (jika disediakan).
  6. Menjaga rumah.
  7. Untuk belajar atau bekerja.
  8. Hobi.

Makan adalah sangat penting. Untuk yang penuh dengan asimilasi semua komponen dan kemungkinan untuk menggunakan agak bahagian-bahagian kecil dari makanan itu adalah lebih baik untuk membagi menjadi 5 peringkat, memerhatikan antara mereka kira-kira jarak yang sama.

Jika tugas orang menjalani program penurunan berat badan, termasuk persediaan makanan, itu adalah disarankan untuk cuba sebelum makan malam dan snek dalam dos yang sangat kecil, untuk mencegah tidak kelihatan menambah jumlah yang besar kalori dan berat badan. Ia adalah lebih baik untuk tidak makan banyak makanan atau menolak untuk makan selepas 18-20 jam, bergantung pada ciri-ciri jadwal kerja dan peringkat pencernaan.

Anda harus menyediakan bebas 20 minit harian rutin. Itu adalah disarankan untuk tanda mereka sebelum salah satu makan pagi. Ia adalah dalam tempoh masa ini perlu kecil mengenakan.

Ikuti sejumlah kecil latihan: jongkok, lentur, pushups, perubahan kaki dan yang lain kegemaran tindakan untuk mengembangkan otot. Akan membantu untuk menurunkan berat badan dan berjalan. Dalam banyak kasus, kecekapan yang lebih tinggi sedang push-UP, peregangan. Mereka membantu untuk nada badan, yang perlu untuk seragam berat dan pembentukan di lancar sama kontur badan tanpa kendur.

Penolakan minuman beralkohol

Untuk menurunkan berat badan tidak hanya cepat, tetapi untuk masa yang lama, ia adalah wajar untuk tidak benar-benar dari diet anda alkohol. Bir, anggur dan wiski cukup kalori, manfaat yang hampir tidak ada. Alkohol kesan pada meningkatkan selera. Biasanya bersama-sama dengan minuman beralkohol orang-orang berlatih makan pelbagai makanan ringan termasuk keju, ham, daging, ikan atau gula-gula.

Lompat tali dan hola Hoop

Kedua-dua ini barang-barang yang perlu di setiap wanita, yang menetapkan tujuan untuk menurunkan berat badan. Anda perlukan untuk mencari yang mudah dan agak mudah Seorang ke kilasan yang disebabkan hanya menyenangkan emosi dan tidak meninggalkan memar. Semasa kilasan Seorang itu, anda boleh hidupkan muzik kegemaran anda atau menonton TV menunjukkan.

Melompat tali dan Gelung

Juga berguna untuk melompat tali, tetapi mereka berkaitan hanya dalam hal jika bilik telah cukup ruang untuk melompat dan latihan yang sama untuk tidak mengganggu siapapun. Untuk mengekalkan bentuk cukup 40-50 hop setiap hari, tetapi untuk mendapatkan tubuh yang indah kontur anda perlu setiap hari untuk melompat, dan 100 dan 200 kali. Dengan pusing hula-Seorang semua lebih jelas. Ia berkesan, jika terus kelas untuk lebih dari 10 menit.

Penggantian mangkuk

Untuk menurunkan berat badan yang berkesan baik semua cara termasuk kesan psikologi. Jika anda mengubah hidangan biasa ke kurang, dan makan orang-orang yang akan menjadi makanan kurang dari sebelumnya. Ini bahagian yang akan menjadi lebih kecil, tapi suplemen lebih mudah untuk melepaskan daripada sudah dikenakan sebahagian besar. Jangan campurkan makan.

Butuh hotel untuk hidangan utama, ulam sendiri, salad adalah wajar untuk mengenakan dalam mangkuk kecil. Jika anda makan makanan perlahan-lahan dan mengunyah dengan baik makanan yang, anda boleh cepat merasa fuller dan mencegah makan berlebihan.

Memulakan sebuah diari

Untuk keputusan yang berat badan bersama-sama dengan kecacatan anda boleh cepat lihat perlu rekod kejayaan dan kegagalan dalam notebook atau Nota. Di sana anda boleh membuat rancangan untuk minggu depan atau bulan. Anda perlu membuat senarai dari usus produk, juga mempertimbangkan jumlah latihan yang tidak berguna, untuk contoh, Merokok atau minum minuman bersoda.

Setiap hari, tulis hasil kawalan berat. Ia adalah lebih baik dilakukan pada malam hari. Sekali orang yang mengesahkan bahawa keputusan, proses penurunan berat badan akan menjadi lebih berkesan.

Kosmetik

Menggunakan krim

Terdapat banyak wang selulit dan lain-lain masalah kulit. Mereka tidak hanya membantu untuk masa yang singkat untuk lancar kulit, tetapi bergelut dengan ketidaksempurnaan di atur subkutan dan utama lapisan lemak. Jika berat badan adalah terlalu besar, di awal peringkat anda boleh menggunakan khusus badan tali pinggang.

Kerja-kerja rumah yang suka mengenakan anda

Pelaksanaan Urusan rumah tangga boleh berpaling dari memerlukan tindakan menarik, simulasi sukan. Sebagai contoh, ketika meninggalkan rumah tidak perlu menggunakan Lift dan tangga, kedua-dua ke bawah dan ke atas. Kaedah yang berkesan kehilangan berat badan penyingkiran tidak perlu bahan melalui peluh.

Untuk melakukan ini, pelaksanaan tindakan aktif, kau boleh memakai pakaian hangat, membuat kesan sauna tanpa apa-apa tambahan alat-alat. Jika anda melakukan hal-hal dengan bersungguh-sungguh, anda mungkin melihat analogi standard banyak latihan, atau bahkan litar menggunakan simulator.

Pembetulan diet

Anda boleh menggunakan diet khusus dan sesi kemasyhuran, tetapi tidak setiap badan boleh menahan tanpa kesan buruk, jadi ia adalah lebih baik untuk hanya membuang dari makanan yang berbahaya untuk pencernaan saluran atau tidak membenarkan anda untuk menurunkan berat badan kerana pembentukan berlebihan deposit. Perlu untuk menyediakan tempat besar dalam diet untuk penggunaan daging, produk susu, buah-buahan dan sayuran, berselang-seli mereka dengan yang lain nutrisi.

Latihan untuk menurunkan berat badan cepat

Cepat dan menyeluruh kehilangan berat badan sesuai dengan program, termasuk aktivitas fisik dan cadangan untuk pembetulan diet mereka sendiri. Jika anda kehilangan berat badan, tidak untuk menarik diri bahkan dalam perlahan pencapaian keputusan, anda boleh cepat kehilangan banyak berat badan, kehilangan dirancang beberapa kilogram. Untuk kesan positif sepanjang masa adalah tidak kalah, anda perlu untuk menjaga dalam bentuk, terus membuat hanya baik untuk kesihatan dan menyediakan badan tindakan.