Latihan untuk menurunkan berat badan

Ketika pakaian kegemaran anda tidak zip, dan ungkapan orang yang Baik harus banyak anda tidak lagi melegakan, membaca artikel ini tentang latihan untuk menurunkan berat badan!

Jika anda terutamanya membawa gaya hidup mengalami tekanan berterusan dan makan dipersoalkan makanan, kemudian yang paling mungkin artikel ini tentang latihan untuk menurunkan berat badan untuk anda.

Untuk memiliki tubuh yang indah tanpa lemak berlebihan masing-masing dan setiap mahu, tetapi jika anda cenderung secara genetik untuk menyimpan lemak di berlebihan, kau punya banyak pekerjaan. Walaupun fisiologi perbedaan antara lelaki dan wanita program latihan untuk menurunkan berat badan lelaki dan wanita yang berbeza, ada beberapa cadangan Umum untuk semua orang untuk menurunkan berat badan dengan membakar lemak.

latihan untuk menurunkan berat badan

Dan sekarang beberapa kata mengenai proses pengurangan berat badan. Lemak umumnya cenderung lebih akan disimpan di khusus bahagian badan, sebagai contoh, orang-orang di pers, pada wanita di paha dan punggung. Bagaimanapun, untuk menghilangkan ia tempat yang tidak bekerja, karena proses ini dikawal oleh hormon perjalanan melalui badan. Itu kesimpulan - jika kau ingin menurunkan berat badan, akan kalah dalam bentuk di mana-mana. Tubuh manusia adalah yang berisi bahan yang menggalakkan pecahan dan pembuangan lemak dan menghalang kerugian. Oleh itu, bagian utama dari makanan tambahan yang dimaksudkan untuk digunakan dalam tempoh latihan untuk menurunkan berat badan menumpukan pada menyekat komponen terbaru.

Prinsip latihan untuk menurunkan berat badan

Jika anda tahu prinsip asas membakar lemak, untuk memilih atau bahkan untuk membuat berlatih di mana anda akan kehilangan berat, yang tidak membuat anda bekerja.

Senaman yang sama untuk menurunkan berat badan

Badan anda akan memberikan sambutan untuk latihan dan mula untuk menggugurkan kilo hanya jika anda akan membuang dia luar biasa keseimbangan dan beban untuk max. Dan apa yang bisa lebih berat daripada yang sasa beban untuk seluruh badan di kompleks? Sia-sia untuk menurunkan berat badan untuk pam sehingga lengan, kaki, belakang, atas atau bawah badan berasingan. Untuk menyalakan api anda membakar lemak latihan untuk menurunkan berat badan harus berat untuk seluruh badan, tidak salah satu bagian dari itu.

Kekuatan latihan dengan berat percuma untuk menurunkan berat badan

Latihan untuk menurunkan berat badan tidak hanya menjadi besar untuk seluruh badan, tetapi juga tenaga intensif di dalam dirinya, dan ini hanya berarti satu hal - free weights. Lebih banyak latihan dilakukan oleh berdiri tanpa kemampuan untuk bersandar; untuk berbohong atau duduk, lebih buruk untuk anda lemak dan yang terbaik untuk anda. Barbel, duduk, serbaguna blok simulator ada lagi darjah kebebasan dalam kontras untuk mewah peralatan khusus, dan akan termasuk lebih otot.

Adaptasi adalah musuh berat badan

adaptasi adalah musuh berat badan

Dalam perjuangan dengan lemak adalah musuh terburuk adaptasi. Setelah anda mendapatkan digunakan untuk itu, mereka tidak lagi menjadi untuk anda tekanan yang tinggi perintah, dan badan anda telah disesuaikan dan tetap dengan mereka. Biochemically itu hanya bererti bahawa kepekatan telefon dalam darah berkurang. Badan anda bosan seperti latihan terpencil, dia hanya butuh satu sentakan! Cuba untuk mengalihkan perhatian dari the standard latihan dan untuk mengambil perhatian sesuatu dari Senjata berat. Apa yang perlu dilakukan? Mencampur dan mencocokkan pada masa lapang anda!

Intensiti tinggi selang cardio latihan untuk menurunkan berat badan

Perkakasan boleh menjadi sangat efektif dan trauma untuk sistem otot anda. Untuk membuat latihan anda lebih bertenaga mahal dan itu selamat, masukkan ke dalam pelan latihan dan latihan intensiti tinggi pada peralatan kardio.

Aku rasa kau tak tahu itu cardio adalah keturunan jauh pertama pemulihan perubatan alat-alat untuk cacat orang-orang.

Anda boleh melakukan selang cardio untuk menurunkan berat badan di gym, di rumah atau di jalan, semua yang anda butuhkan dalam hal ini - selang waktunya. Baca lebih lanjut mengenai latihan jeda kau bisa baca di sini.

Yang tinggi ulangan

Untuk glikogen di otot-otot anda berpecah untuk glukosa, dalam pendekatan harus sekurang-kurangnya 8 tetapi tidak lebih dari 20 wakil. Pendekatan harus terlalu banyak - 5-6. Hanya dalam kasus ini badan anda akan mengambil alih begitu bersemangat dilindungi simpanan lemak.

Kuasa perkembangan

Terlalu banyak wakil tidak akan membawa anda yang lama ditunggu-tunggu tanda pada skala, karena intensitas latihan itu untuk menurunkan berat badan tidak diukur oleh ulangan, dan beberapa kilogram mengangkat per unit masa. Anda masih akan memiliki untuk meningkatkan saya bekerja berat, dan yang lebih serius, mereka, lebih banyak tekanan yang kau akan menyebabkan untuk badan.

Mengurangkan rehat rehat

Aku harus menambah - antara set. Jika kau akan terus-menerus mengganggu anda badan untuk pulih, setelah latihan, anda akhirnya akan mula menghabiskan simpanan lemak dengan cepat dan cekap. Untuk menjaga dia badan langsing di mengekang ketat, mengekalkan keadaan munasabah tenaga defisit: membuat lama pendekatan dengan banyak berat badan? Jangan cuba untuk rileks, segera menuju ke depan pendekatan. 2 jam bekerja di gimnasium dan menghabiskan glikogen kedai di otot-otot? Jangan bahkan berpikir tentang jumlah karbohidrat! Ingat prinsip utama latihan untuk menurunkan berat badan: tekanan, tekanan dan lagi positif tekanan badan! Cara paling mudah untuk membuat ia adalah untuk konsisten mengurangkan lain berhenti antara set. Ini boleh dilakukan selama-lamanya, secara beransur-ansur beralih latihan anda ke bulat, di mana tidak ada yang lain di antara set.

Dua latihan satu demi satu

latihan untuk satu sama lain

Latihan kekuatan dan selang cardio segera akan datang hari untuk sengit kehilangan berat badan - badan anda tidak akan dapat untuk bereaksi terhadap itu letupan! Defisit glukosa dan oksigen hutang telah dicipta, dan mereka akan bertindih lain kesan buruk. Watch out lemak!

Frekuensi - kunci untuk menurunkan berat badan

Anda perlu berlatih sedikit lebih sering daripada dalam tempoh yang lain. Latihan setiap hari menyumbang untuk konsentrasi tinggi telefon dalam darah, dan kami semasa berat badan keperluan. Ingat: sekurang-kurangnya 4 latihan setiap minggu, tidak mengira cardio dan PANDUAN .

Panjang atau pendek

Latihan tempoh 90-120 minit - ini adalah alasan lain untuk fokus pada rembesan katabolik hormon semasa kehilangan berat badan. Pada masa yang sama semua latihan kegemaran anda untuk melaksanakan di masa. Bagaimanapun, membakar lemak perubahan program anda setiap 3-4 minggu. Untuk melakukannya lebih sering tidak berbaloi, terutama pada mereka sendiri, jika tidak ada risiko kehilangan keuntungan.

Untuk mempercepat proses pengambilan massa otot akan membantu sukan - protein, creatine, berat mendapat keuntungan, arginine, BCAA, amino. Tambahan ini direka khas untuk atlet dan kecergasan orang yang aktif tahap yang berbeza persediaan. Ubat ini adalah benar-benar aman dan keberkesanannya telah terbukti.