teh untuk menurunkan berat badan

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini besar popularitas mendapat berat. Dan bagaimana untuk membeli farmasi dan mempersiapkan diri. Itu adalah plus pasti buatan sendiri teh untuk menurunkan berat badan mereka mutlak semula jadi. Dan bahkan jika mereka mempunyai kesan sampingan, mereka bukan ancaman serius untuk kesihatan.

Badan teh, dengan halia

Resep teh untuk menurunkan berat badan ada pelbagai dan kau boleh memilih salah satu yang akan membawa hasil yang dikehendaki dalam bentuk menurunkan berat badan dan memperkaya tubuh dengan ciri-ciri berguna, dan memberikan kesenangan dalam proses pengambilan.

Resep untuk menurunkan berat badan dengan halia. Resep ini adalah salah satu yang paling terkenal, dan ia telah membantu lebih dari satu generasi ke generasi menghilangkan berat badan yang berlebihan. Antara ciri-ciri berguna, merangsang peredaran darah, mempercepatkan proses metabolik dalam badan, yang mengambil peranan langsung membakar sel-sel lemak. Untuk membuat ginger untuk menurunkan berat badan harus dipotong menjadi potongan-potongan kecil ginger, mengisinya dengan air dan meletakkan di atas api, membawa mendidih dan rebus selama 20 minit. Setelah teh sejuk ke bilik suhu, ia boleh digunakan di dalam, selepas menambah madu atau lemon untuk rasa.

teh

Resep teh hijau dengan halia. Curam teh hijau untuk 5 minit, kemudian tuangkan ke termos dan menambah beberapa keping kering halia. Setengah jam kemudian anda boleh minum. Dan ini resep adalah teh untuk menurunkan berat badan bukan hanya membantu untuk menghilangkan pound tambahan, tetapi juga memperlambat proses penuaan dan menghilangkan sejuk dan batuk.

Badan teh untuk anda rasa

Resep teh untuk menurunkan berat badan herba. Campuran satu bahagian akar dandelion, peppermint daun, buah-buahan parsley, adas dan tiga bahagian kulit buckthorn. Herba tuangkan air mendidih dan pergi untuk minuman selama 15 minit. Kemudian, ketegangan herbal teh dan makan di 2st.l. di pagi dengan perut kosong. Tentu mengambil teh ini untuk menurunkan berat badan - 2 bulan.

Resep teh untuk menurunkan berat badan dari raspberi. Tuangkan 1H.l. tepung raspberry daun dengan segelas air dan mendidih. Kemudian keluarkan dari api dan biarkan tanamkan untuk 15-20 menit. Kemudian masukkan ke dalam teh puri raspberi.

Resep teh untuk menurunkan berat badan dari Rowan. Campurkan 7 bahagian buah kering abu gunung dan 3 bahagian brier atau melukakan hati daun dan tuangkan 2 cangkir air mendidih. Biarkan tanamkan sup selama 4 jam, maka ketegangan dan mengambil setengah Cawan minum tiga kali sehari di antara waktu makan.

Resep teh untuk menurunkan berat badan dari epal. Apple harus kecil dan asam, dan adalah paling sesuai kultivar Antonovka. Minuman hitam biasa teh dan menambah halus Apple. Biarkan tanamkan untuk 5-7 minit dan minum. Teh ini akan menjaga bukan hanya tentang anda pound tambahan tetapi akan menyelamatkan anda dari kolesterol dan menguatkan pembuluh darah.

Resep teh untuk menurunkan berat badan, anda bisa memilih mana-mana menurut anda pilihan peribadi dan kontra mungkin. Penting, kesan setiap daripada mereka masih dicapai, dan ia tidak memerlukan banyak usaha.