5 sebenar cerita pohudenii dengan gambar

Motivasi yang terbaik untuk mendapatkan dalam bentuk adalah kisah nyata orang-orang yang telah berjaya. Ini artikelnya, aku ingin untuk memperkenalkan anda kepada gadis-gadis yang punya masalah nyata dengan berat badan yang berlebihan dan tidak dapat menyegarkan diri.

Cerita yang luar biasa penurunan berat badan

Christine Taylor

Christina

— 172 kg, KEMUDIAN 90 kg

Sentiasa makan makanan cepat dan favorit anda pizza telah 15 tahun Christina telah dikumpulkan lebih dari 170 kg berat hidup. Dan ketika dia kelas pergi ke Itali, semua berjalan di epik reruntuhan, dan Christina terpaksa berada di dalam bilik seperti tak bisa bergerak bangkai dan sangat lelah. Pada akhirnya, dia memutuskan untuk mengubah dirinya. Pertama, dia mulai memanjakan diri dalam kemampuan mereka, rumah aerobik, kemudian aku pergi ke gym dan melakukan latihan kekuatan.

Dalam 7 bulan pertama Christina mengambil off 23 kilogram, terus kehilangan berat badan terus berikut tahun. Hasilnya, selama 7 bulan pergi ke gym dan mengelakkan lemak cepat makanan Christina kehilangan berat 90 kg.

Hasilnya, menemukan seorang suami dan kemudian dia berkata hampir 30 pound berat badan, santai dan mengubah anda lebih sihat tabiat makan. Walau bagaimanapun, dia telah mengambil sendiri di tangan dia dapat membawa dirinya untuk percaya padanya 200 pound (90 kg).

Amanda Hijau

SEBELUM: 75 kg SELEPAS: 54 kg

Berusia 35 tahun ibu dari Texas questus adipem sangat mudah: selepas kedua anak hanya berhenti untuk mengikuti dia, makan apa yang dia inginkan, tidak apa-apa. Suaminya adalah seorang pegawai polis yang sentiasa tidak hadir, dan ibu-ibu dengan dua anak-anak adalah tekanan makan keripik. Dan dengan pertumbuhan 160 cm telah mendapat £ 75. serta apa-apa lemak dia cuba untuk mengelakkan cermin, untuk menenangkan dirinya sendiri, mencoba untuk menikmati dirinya sendiri, sehingga dia melihat dirinya sendiri di Natal foto keluarga. Kejutan dan keputusan untuk melakukannya.

Amanda mulai dengan menyingkirkan makanan ringan, mula kawalan berat makanan dan lakukan cardio pada DVD berpeluh selama satu jam sehari di depan TV. Hasil pertama selalu yang paling nyata dan cepat - minus 7 pound untuk beberapa bulan. Lama-kelamaan, bagaimanapun, cara ini "hampir" hanya untuk 61 kilogram. Untuk kehilangan 6 kilo Amanda berkata kelas dengan berat 3 kali seminggu. Semua ini dia menghabiskan satu tahun setengah.

Courtney Ia -

SEBELUM: 82 kg SELEPAS: 59 kg

17 dari Courtney menemui fibrosis ovarium sindrom (PCOS), salah satu yang kesan yang berat badan. Dan dia kebiasaan makan tumpukan gula-gula dan remaja biasa mengabaikan untuk makan sehat telah dilakukan untuk dia tidak dapat dielakkan — menjadikannya badan 82-pound. Yang cukup banyak untuk gadis ketinggian 167 cm

Courtney kemudian semakin berat badan — 1-1,5 kg seminggu.

Dia cuba untuk melibatkan diri dalam aktiviti yang berbeza, tapi kemalasan besetted gadis itu, segalanya untuk dia adalah cukup menarik dan membosankan, sehingga suatu hari, dia tetangga tidak mengambil Courtney dengan dia untuk latihan Tinju. Dia jatuh cinta dengan pekerjaan ini dan mula untuk menghadiri latihan setiap hari, lompat tali, untuk mengalahkan pir, untuk Mengelak pukulan.

Untuk pertama bulan dia hilang selama 5 pound. Hasilnya inspirasi Courtney dan dia terus setelah kehilangan sebanyak lebih dari £ 20.

Katrina

Katrina Perisian Mudah Dan Mesra Pengguna.

100 kg SELEPAS: 59 kg

Selepas sekolah, Katrina berhenti makan daging untuk sebab-sebab etika. Tetapi bukannya beralih ke biji-bijian, sayur-sayuran dan buah-buahan dia menjadi Ratu mudah karbohidrat

Pernikahan dan kelahiran dua anak-anak telah memberinya lebih psikologi alasan untuk mengabaikan anda berat badan yang berlebihan. Hasilnya, ini indah 160 cm wanita yang berbalik dalam 100 paun keajaiban. Dengan apa-apa berat, bahkan pergerakan melalui pusat membeli-Belah telah diberikan kepada dia dengan susah payah. Dan suatu hari dia bahkan tidak bisa menemukan yang sesuai ukuran antara saiz terbesar di kedai.

Pertama mulai dengan lemak sangat wajar dan yang betul adalah untuk menghitung kalori dan mengawal anda diet, beralih ke karbohidrat yang kompleks dan sayur-sayuran. Hanya dia yang bisa menghilangkan pertama 18 lbs. kemudian berkata Jogging.

Selepas setahun perubahan gaya hidup Katrina ditimbang 72 kilogram. Tapi dia tak berhenti dan pergi kepada mereka 59 kg membantu dia dengan gym dan latihan berat.

Andrea Tinkalyuk

SEBELUM: 86 kg SELEPAS: 66 kg

Andrea selalu terlibat dalam pelbagai sukan, dan juga terus lakukan setelah University secara berkala bermain voli, hoki dan sepak bola, tapi itu kehidupan yang tidak menghalang dia untuk mendapatkan 86 kg, yang masih sedikit banyak, bahkan untuk seorang gadis yang tinggi (175 cm). "Setelah permainan kami biasanya pergi untuk minum bir dan makan burger," kata Andrea.

Andrea memutuskan untuk menurunkan berat badan untuk perjalanan ke Republik Dominika dan mendaftar untuk kelas berat percuma. Sebelum sekolah dia mengambil kawalan perubatan dan terkejut mengetahui bahawa tubuhnya di 45 tahun-wanita tua dan 86 kg berat.

Ia terkejut dia begitu banyak yang dia memutuskan untuk mengubah hidupnya dan tabiat. Bahagian paling sukar dia untuk mengatasi sepanjang hayat saya kebencian untuk sayur-sayuran, dia mulai membuat massa sayur-sayuran, disemak semula tabiat makan. Tetapi anda tidak pernah berhenti untuk minum dengan kawan-kawan, beralih dari bir untuk sedikit kurang kalori koktail.

Di samping itu untuk kekuatan latihan dia berkata berenang dan selepas sembilan bulan latihan bahkan mengambil bagian dalam pertama triathlon. Pada masa ini, dia telah kehilangan pertama 11 lbs. Andrea tidak tinggal di atasnya dan sekarang berat 66 pound.