Yang sebenar kehilangan berat badan. Mengetahui 5 ciri-ciri utama

Kebanyakan wanita dan tidak boleh hidup sehari untuk tidak berada di besaran, jadi mereka hanya menjadi sandera. Mengejar kehilangan berat badan membuat anda berat di setiap pagi dan malam hari, dalam berharap bahwa angka itu pergi pada berkurangan. Tidak menonton orang yang dikehendaki adalah kecewa dan marah pada diriku sendiri, kadang-kadang jatuh di bawah pengedaran skala diri mereka sendiri. Tetapi hanya jika skala membuktikan kehilangan berat badan yang nyata?Mengetahui 5 utama tanda-tanda yang badan kehilangan berat badan, walaupun pada kira-kira ia tidak kelihatan.

Libra

Kehilangan berat badan yang nyata adalah tidak hanya petunjuk dari skala

Berat pasti penting, tetapi selain itu terdapat banyak parameter penting yang lain yang bertanggungjawab untuk kecantikan dari tubuh dan mengesahkan kehilangan berat badan yang nyata. Pelatih kecergasan yakin bahawa kehilangan berat badan tidak perlu membayar perhatian hanya untuk pengurangan berat badan. Sebabnya mudah: proses latihan meningkatkan massa otot dan lemak tubuh, tentu saja pergi.

Kerana meningkatkan massa otot indeks skala tidak mungkin berubah, atau sebaliknya, angka itu mungkin meningkat.Bagaimanapun, proses penurunan berat badan berjalan lancar!

1 tanda – harian sesuai lebih bebas

Yang paling mudah dan yang paling jelas tanda yang badan kehilangan berat badan. Ada perubahan pada skala tidak berarti bahwa berat di tempat. Membayar perhatian kepada anda pakaian, jika ia bebas, kegemaran seluar atau rok yang tergantung di tali pinggang cinches lebih ketat, dan pakaian di pinggul berhenti memompa, kemudian kehilangan berat badan yang tepat. Benar pengesahan ini mungkin menjadi yang pita, yang mudah untuk mengukur.

2 daftar kekuatan dan daya tahan

Jika masih ada kepercayaan yang berat di tempat, ia bernilai mempertimbangkan: anda bisa digunakan untuk melakukan 20-30 sit-UP mudah, dan walaupun dengan berat, kurangkan lebih berat tidak mungkin 10-15 kali tanpa berehat atau tali untuk 2-3 menit? Jika anda tidak bisa membuat ini berjalan, dan separuh mengisytiharkan, dan sekarang lakukan dengan mudah, maka kemajuan yang jelas. Maka tubuh yang berubah, ada kekuatan otot dan daya tahan, ia juga mengambil sikap tidak peduli, keletihan, meningkat fisik dan mental prestasi. Semua ini pasti menunjukkan bahwa lemak adalah meninggalkan dan badan kehilangan berat badan.

3 ciri - jumlah makanan telah menurun, ada produk yang sangat berguna

Tali

Sudah tentu, ia adalah amat sukar untuk membina semula biasa makanan, yang dikembangkan selama bertahun-tahun. Tapi apa yang anda mengelakkan di supermarket jabatan, termasuk pastri, soda, atau separuh siap konfeksi secara sedar, sudah kemenangan yang besar.

Selain biasa mempunyai bahagian yang nyata menurun dalam saiz, dan ini adalah salah satu yang penting tanda-tanda yang badan terus menurunkan berat badan.

Kawalan dalaman, bagaimanapun, rasa lapar yang tidak hadir, seperti dalam diet yang betul makanan yang tambah tenaga dan bantuan untuk menghilangkan membenci kilogram.

4 ciri – foto lagi

Bukti yang paling langsung diet – mengambil tetap gambar. Penampilan keyakinan dalam daya tarikan mereka sendiri dan kekuatan beranak cinta untuk dia, dan anda sering mengambil gambar. Bahkan jika gambar yang diambil tidak hanya untuk diri sendiri, ia telah tercinta – ia menunjukkan bahawa kamu mulai menyukai paparan yang anda lihat di cermin. Yang paling penting terus Memperbaiki dan memastikan akan datang masa yang ditunggu-tunggu ketika kau dengan mudah akan dapat untuk membual kepada rakan-rakan anda gambar sebelum dan selepas.

5 gejala mood dan keyakinan

Bersama-sama dengan kekuatan dan daya tahan ditambah untuk merancang setiap hari, yang berkaitan dengan latihan aktif. Ada sebab untuk latihan 10 penting fakta-fakta. Setiap pagi adalah kesenangan yang anda ada dalam pikiran untuk membuat diri anda lebih baik dan sempurna, dan untuk memastikan ia meningkatkan mood. Berubah berjalan, dia menjadi lebih anggun dan mudah, merasa lebih baik. Keyakinan yang dirasakan, pasti membuat anda pergi ke depan, dan itu selalu berhasil.

Mood

Tidak berat setiap hari, lebih baik untuk melakukannya sekali seminggu. Ikut diet yang betul dan membeli hanya makanan yang menggalakkan kehilangan berat badan dan meningkatkan kesihatan.

Untuk mendapatkan berat badan, ia adalah perlu bukan hanya keinginan, tetapi jelas dibina pelan tindakan, yang terdiri tetap peraturan nutrisi yang tepat, kualiti bahan-bahan dan disiplin diri.