Bagaimana untuk menurunkan berat badan dalam perut seorang wanita

Pertama tempat di mana lemak merasa, semakin pinggang. Jadi jika kau ingin menurunkan berat badan yang tertumpu pada kawasan ini. Dan tidak hanya ke perut, latihan otot-otot perut. Wanita itu akan mempunyai untuk mengawal makanan yang masuk ke badan, dan hanya rendah lemak makanan digabungkan dengan latihan dan wrap akan membantu anda untuk melepaskan orang-orang tambahan pound.

Selama bertahun-wanita, itu kawasan yang paling bermasalah adalah perut dan pinggul. Slim pinggang adalah jaminan kewanitaan, tangguh dan remaja. Malangnya, dengan kesaksian yang berlebihan lemak di wilayah ini wajah tidak hanya memegang tubuh "Apel". Paradoks adalah bahawa ia adalah sisi yang paling sukar untuk menurunkan lemak, walaupun ia berada di sana yang paling sering, mereka dikerahkan. Mari kita cuba untuk memahami bagaimana untuk menurunkan berat badan dalam perut wanita dan adalah mungkin untuk mendapatkan kembali dengan perut yang rata.

Sebab utama untuk koleksi berlebihan lemak di pinggang kawasan

Puglias

Sebagai peraturan, anak-anak gadis menikmati perut yang rata dan halus sisi, memakai 42-44 saiz pakaian dan tidak pikir tentang fakta bahwa cepat atau lambat kawasan ini badan akan menjadi yang paling bermasalah. Selama tiga puluh tahun, ia menjadi mustahil untuk masuk ke dalam seluar jeans atau tanpa muncul jelek "rollers" pada tali pinggang. Ia menjadi sukar untuk memilih pakaian, anda harus membuat pilihan memihak pakaian untuk wanita usia, maksima bersembunyi kelemahan dari angka. Lemak berlebihan deposit boleh merosakkan harga diri mana-mana wanita. Adalah mungkin untuk mencegah penampilan tambahan berat badan di kawasan pinggang? Ya, tetapi akan mempunyai untuk mematuhi peraturan berikut:

 • Anda perlu makan secara sederhana. Makan berlebihan dan gangguan keseimbangan protein, lemak dan karbohidrat – utama menyebabkan lemak deposisi di kawasan perut. Dan ia adalah yang menyakitkan untuk tidak mengubah mereka tabiat pada masa apabila masalah ini sudah ada, dan mencegah masalah dari bermula dengan betul dan untuk makan seimbang pemuda. Jika ibu bapa tidak dapat untuk menanamkan kamu betul makan tingkah laku – membangunkan sendiri. Anda adalah satu-satunya yang bertanggung jawab untuk kesehatan tubuh anda dan pinggang. Untuk makan terlalu banyak, terlalu memanjakan dalam mudah karbohidrat dan tepu lemak binatang – jalan terus ke perut yang besar.
 • Alkohol: bir, cocktails, wain, minuman keras, minuman beralkohol yang mengandungi gula bukan hanya memberi kesan pada badan, tetapi juga langsung jalan ke dipanggil perut bir. Jangan berfikir bahawa ia boleh dibentuk hanya orang-orang yang menyalahgunakan bir. Slim, dipompa batang tubuh hanya mungkin dalam lengkap penghapusan minuman keras dari diet.
 • Makanan dimakan kurang dari tiga jam sebelum tidur, bukan masa untuk mencerna. Ini menyumbang kepada angin, kembung, kejadian penyakit saluran pencernaan. Ini beban untuk pencernaan adalah buruk. Anda perlu pemuda untuk menanamkan kebiasaan untuk tidak makan apa-apa tiga atau empat jam sebelum tidur.
 • Sukan beban. Ini tidak perlu menjadi beban untuk anda – latihan yang perlu bersenang-senang. Perhatikan bermain sukan, yoga, tarian Latin. Syarat utama – butuh konsistensi. Dua hingga tiga latihan apa-apa yang akan datang apa-apa. Mencari bentuk senaman yang akan membawa sukacita yang dinyalakan dalam anda minat. Tidak semestinya untuk titik kelelahan pam otot-otot perut di gym: perut hanya akan mencair lebih mudah aerobik! Hal yang utama – ketetapan.
 • Minum rejim adalah penting karena ia memaparkan toksin dan membantu untuk menghilangkan bengkak tisu di kawasan pinggang. Kg akan menjalankan tidak kurang dari 30 ml air tulen.

Apa yang harus dilakukan dengan perut

perut yang cantik

Jika anda terlepas ketika dia bisa membantu langkah-langkah pencegahan dan sekarang anda pinggang adalah jauh dari ideal – tidak tergesa-gesa kecewa! Bagaimana untuk menurunkan berat badan perut seorang wanita jika kelebihan berat badan sudah berkumpul? Anda selalu dapat kembali ke tipis pinggang – tapi ini perlu bersabar. Anda harus membangun kembali gaya hidup anda dan kebiasaan makan.

Di sini adalah makanan yang anda makan dalam kuantiti yang tidak terhad, pada bila-bila masa (tidak termasuk masa tiga jam sebelum tidur):

 • rendah lemak keju;
 • telur rebus putih;
 • dadar putih telur dan susu (tanpa mentega);
 • ayam rebus fillet di kicap;
 • tumis daging, sebelum awet dalam saus bawang;
 • yogurt tanpa lemak, fermentasi susu dibakar dan lain-lain minuman susu;
 • keju 1.5% susu.

Seperti yang kau lihat, keadaan utama pilihan produk adalah minimum di karbohidrat dan lemak. Semua yang paling popular dan bertindak-cepat diet berdasarkan kaya-protein makanan – bawa ini ke pertimbangan. Produk protein bisa bergizi dan enak diet untuk masa yang lama. Hal yang utama – tidak putus dan tidak membuat anda badan "karbohidrat letupan" dalam bentuk kek, pizza dan coklat. Selepas enam bulan diet ini, anda akan terkejut dengan keputusan.