Bintang-bintang yang kehilangan berat badan: sebelum dan setelah gambar

Dalam kes yang pantas dan hasil yang positif tokoh terkenal berkongsi rahsia kejayaan dengan penggemar anda yang semua orang bisa menangani masalah ini.

BAGAIMANA MENURUNKAN BERAT BADAN DENGAN BINTANG ASING

Di Hollywood banyak secara terbuka mengatakan bahwa dalam tempoh berhadapan dengan perlu untuk mendapatkan dalam bentuk yang baik. Biasanya artis menggunakan perkhidmatan pakar, menjaga beberapa popular teknik atau beralih kepada profesional untuk reka bentuk individu program berjuang terhadap berlebihan.

MELISSA MCCARTHY: KEHILANGAN BERAT BADAN KESIHATAN DAN CONTOH UNTUK ANAK-ANAK

Pelakon amerika Melissa McCarthy, yang paling terkenal untuk filem Komedi, ditendang dari kira-kira dua puluh pound.

McCarthy

Dalam sebuah wawancara dia mengakui bahwa dia melakukannya untuk anak-anak untuk melihat contoh yang baik di depan mata saya. Melissa mempunyai rancangan untuk menurunkan berat di masa depan, seperti berpuas hati dengan bentuk semasa: "aku Punya banyak daripada yang lain khawatir, aku akan terus bekerja pada diriku, tapi aku tidak bisa menghabiskan waktu ku".

Melissa McCarthy kehilangan berat badan dengan diet yang membolehkan kau untuk membakar lemak di samping mengekalkan massa otot.

Utama kaedah ini adalah kekurangan kuat dalam makanan. Jumlah optimum kalori diet 1200.

BAGAIMANA NIPIS KELLY OSBOURNE

Putri seorang musisi rock terkenal baru-baru ini peminat terkejut dengan muncul di karpet merah dalam bentuk yang besar.

Kurus Kelly Osbourne jatuh berpuluh-puluh pound dan berbagi dengan teknik penyokong.

Perbedaan yang paling besar antara dia diet dari orang lain adalah hakikat bahawa dia menolak dari tepung makanan dan makanan cepat saji.

Kelly mendedikasikan banyak waktu menari, yang mendorong dia untuk menghilangkan berat badan yang berlebihan.

MENURUNKAN BERAT BADAN, PEMBERONTAK WILSON

Baru-baru ini Hollywood pelakon pemberontak Wilson hilang sepuluh pound.

Keputusan ini adalah kerana menggunakan teknik khas.

Pelakon itu minuman banyak air, makan setiap enam jam dan pergi tidur lebih awal. Di samping itu, pemberontak menasihati peminatnya untuk berhati-hati menggabungkan makanan.

BAGAIMANA UNTUK MENURUNKAN BERAT BADAN WAKIL DALAM BISNIS PERTUNJUKAN?

Tidak hanya Barat bintang-bintang seperti untuk dimasukkan ke dalam "Instagram" anda mengambil gambar diri sendiri dan kegembiraan peminat dengan berita yang menarik. Bintang-bintang juga gembira untuk berkongsi dengan peminat setia pelbagai rahsia kecantikan: teknik makeup, memilih pakaian dan menghilangkan berat badan yang berlebihan.

ANFISA CHEKHOV BERAT

Kurus Anfisa Chekhova kelihatan sangat baik, mengingat bahwa penyampai baru-baru ini melahirkan anak. Dia mengakui bahwa masalah berat badan muncul di awal masa kanak-kanak, dan dia terus memantau mereka diet.

Bintang mematuhi peraturan asas pemeliharaan badan – pengecualian ini adalah sangat tinggi-makanan kalori dari diet, makan setiap dua jam, yang dipanggil hari puasa dan memasak untuk beberapa atau grill.

Sekali Anfisa Chekhova kehilangan dua puluh pound, tetapi ia melanggar proses pencernaan, yang adalah mengapa dia kemudian datang dengan strategi mereka kehilangan berat badan.

CATHERINE KEHILANGAN BERAT BADAN: SEBELUM DAN SETELAH GAMBAR

Bekas peserta KVN pasukan "Empat name" kagum penonton, datang dengan cara yang baru. Catherine kehilangan banyak berat badan dalam satu masa yang singkat. Selama ini dia telah untuk secara radikal mengubah cara hidup mereka.

Skulkin

Pada masa lapang, Catherine mengambil sport dan mengubah sistem bekalan kuasa. Aturan dasar gadis-gadis untuk makan lebih sayur-sayuran dan menghapuskan dari menu anda produk yang berbahaya. Anda perlu makan pecahan, tapi kadang-kadang anda boleh memanjakan diri dengan sesuatu yang lezat. Membantu untuk menurunkan berat badan dan urutan, yang mengetatkan kulit.

Kebanyakan cemerlang berat badan teknik tidak menjadi wahyu, dan nutrisi yang tepat dan sukan. Tetapi kunci utama untuk kejayaan dalam perjuangan untuk sekeping baik adalah besi akan.