Bagaimana untuk menurunkan berat badan dalam seminggu

Minggu — cukup nyata panjang untuk menurunkan berat badan. Diet selama minggu bisa menjadi bermanfaat bagi badan dan bisa menyebabkan tidak boleh diperbaiki — ia bergantung pada kuasa mod menu. Menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menurunkan berat badan dalam seminggu di rumah.

Diet "2 kg dalam seminggu"

Kehilangan 2 kg seminggu, tidak perlu membuat banyak usaha. Anda boleh memilih minimum sekatan makanan atau latihan. 2 kg dalam seminggu akan hilang selepas tetap mengenakan(10-15 minit setiap pagi): kilasan Seorang, Jogging, squats, melompat tali. Jika tambahan 10 minit tidur adalah penting untuk anda, membuat penyesuaian untuk diet ketat makan, mudah untuk makan, minum lebih banyak air, menghapuskan roti, sos dan gula-gula 2 kg dalam seminggu pergi dengan mudah. Bagaimana untuk menurunkan berat badan dalam seminggu dalam pound? Begitu juga, proses akan tentu saja akan lebih cepat.

Diet "5 kg dalam seminggu"

5 kg adalah penting menurunkan berat badan, yang akan dilihat oleh orang lain. Kadang-kadang yang tambahan 5 kg memisahkan anda dari angka itu impian anda. Itu jumlah tambahan di pinggul, jelek lemak di perut - semua ini tidak membuat anda gemuk, tapi berhenti untuk melihat seksi di udara terbuka pakaian. Tugas adalah set: 5 kg seminggu! Mulai diet mingguan dengan yang paling kompleks - dengan puasa hari. Malam sebelum membuat pembersihan badan teh untuk menurunkan berat badan dan enema. Menghabiskan hari pertama di apel dan yogurt: 1 kg apel dan 1.5 liter yogurt rendah lemak bahagikan ke 6 bahagian dan makan di biasa selang sepanjang hari. Minum air untuk mengelakkan dehidrasi dan tidak berasa tajam kelaparan. Pada dasarnya selepas pemunggahan meneruskan untuk diet. Diet untuk menurunkan berat badan untuk minggu yang hebat. Sebagai contoh, yogurt diet. Pilih satu yang cocok untuk anda.

Diet

Diet"7 lbs dalam seminggu"

Kehilangan 7 pound seminggu boleh berbahaya, terutama jika berat badan yang berlebihan sedikit. Untuk mengira berat badan normal akan membantu anda mengira kalori. Jika anda serius memikirkan tentang diet "7 lbs dalam seminggu", untuk membatasi diri anda dalam banyak cara. Diet"7 lbs dalam seminggu" tidak melibatkan fizikal pengerahan tenaga, berbeza dengan lebih sederhana diet selama seminggu. Diet ketat adalah tekanan badan, yang akan memindahkan sumber-sumber mereka untuk hidup anda. Meningkatkan kecergasan atau latihan boleh menyebabkan masalah kesehatan dan gangguan tekanan. Sebenarnya, diet"7 lbs dalam seminggu" pelepasan selama seminggu dengan peninggalan makan malam. Salah satu pilihan minggu diet - Estonian diet pada protein.

Menurunkan berat badan dalam seminggu! Menu:

Hari 1 - 6 telur rebus

2 hari - kg bebas lemak keju

Hari 3 - sedikit ayam rebus fillet

Hari 4 - 100 g rebus beras

Hari 5 - 6 direbus atau dibakar"dalam seragam" kentang

6 hari - 1 kg epal

Hari 7 - penuh pemunggahan pada yogurt dan air

Yogurt diet

Diet selama 2 minggu

Jika anda tidak mempunyai masa yang ketat rangka untuk menurunkan berat badan keputusan yang lebih baik untuk tidak mengejar: untuk kehilangan 5 kg atau lebih, memilih makanan untuk 2 minggu. Lebih banyak anda mempunyai berat badan yang berlebihan, terutama jangka panjang diet yang harus diikuti. Diet selama 4 minggu, selama 7 minggu tidak hanya akan membantu anda untuk menurunkan berat badan tanpa membahayakan untuk kesihatan, tapi juga memberi keputusan jangka panjang. Bawah keadaan yang teruk kehilangan berat badan akan mendapatkan berat badan sebagai cepat seperti yang anda kehilangan itu. Kadang-kadang, keras minggu diet tidak membawa hasil yang diharapkan, seperti badan mula saham, amaran mendadak lapar. Diet selama 7 minggu, akan membina semula sistem pencernaan, akan membantu untuk mengembalikan metabolisme, dan hanya membangunkan anda memiliki kebiasaan untuk makan yang berbeda.

7 minggu dan 4 minggu sangat sukar untuk mengikuti diet ketat. Tak biasa untuk kerosakan yang mungkin, serangan makan berlebihan, yang pada latar belakang Umum kelaparan menyebabkan bahaya besar. Oleh itu, diet selama 3 minggu dan lebih fokus tidak mengurangkan jumlah makanan, dan pada diet ketat, di bahagian-bahagian(adalah lebih baik untuk makan dan sering dalam jumlah yang kecil), betul alokasi tenaga yang kaya dengan makanan di siang hari(pagi - karbohidrat yang kompleks dalam satu malam - protein). Baca lebih banyak tentang protein-karbohidrat diet.