Diet untuk menurunkan berat badan perut

Diet untuk menurunkan berat badan perut dan pinggul

Kerana gaya hidup dalam perut dan pinggul terlalu penuh telah menjadi masalah bagi kebanyakan wanita. Tapi NameWoman berpendapat itu semua masalah diselesaikan! Diet badan perut dan paha seperti tidak wujud, tetapi ada satu set peraturan, yang membawa kepada pengurangan itu jumlah yang tidak diinginkan di tempat yang salah. Apa jenis peraturan yang harus diperhatikan?

badan

Apa yang tidak termasuk pada diet untuk menurunkan berat badan perut dan pinggul

Akan menangani isu yang bertanggungjawab dan menganggap badan perut dan pinggul, secara terpisah, bebas dari satu sama lain. Badan perut logis untuk meninggalkan dari mana ia tumbuh: ia adalah roti putih, banyak kue, kek, muffin dan biskuit. Dilarang apa-apa karbohidrat cepat, termasuk makanan cepat saji, susu, dan terlalu manis buah-buahan. Tapi itu karbohidrat yang kompleks yang terkandung dalam kacang-kacangan, bijirin, dan makaroni terbuat dari gandum, sebaliknya berguna. Untuk menambah diet diet untuk perut juga perlu jeruk, lemon dan salad. Jangan menyalahgunakan kopi, biasanya minuman biasa, air bersih.

Badan paha kopi itu adalah lebih baik untuk mengelakkan. Seperti mana-mana arak dan makanan berlemak. Menambah menu lebih banyak buah-buahan dan sayuran mentah, dan minum air yang lebih banyak.

Dengan cara itu, menonton yang anda tangan sebelum makan dan jangan malas untuk mencuci makanan (sayur-sayuran, buah-buahan, botol minuman, lap bungkusan yogurt, dan lain-lain.). Mengapa kita tiba-tiba teringat tentang hal itu? Mengabaikan asas tahap kebersihan, laki-laki masuk ke dalam usus banyak bakteri, yang membawa kepada kembung.

Diet untuk perut dan pinggul: peraturan asas

Duduk di diet untuk menurunkan berat badan perut dan pinggul di tempat pertama harus menurunkan jumlah kalori dimakan. Simpan dalam pikiran yang lebih rendah bar yang lebih rendah dari 1200 kalori tidak disarankan oleh doktor, dan dalam kes ini, badan pergi ke cara pengumpulan aktif pound tambahan dan tidak menyingkirkan mereka.

belly

Ikuti penggunaan lemak. Sehari tidak makan lebih dari 12 g lemak. Ia seolah-olah itu adalah amat sukar, malah lebih mudah. Kami mengambil sejumlah besar lemak tanpa menyedarinya. Memuaskan diri dengan coklat, cip, kacang, gula-gula, kita mendapatkan untuk 100 gram lemak satu hari! Ia tidak mengejutkan bahwa angka kami kehilangan yang menarik lengkung. Untuk menyangkal diri kesenangan kecil – tekanan, jadi cuba untuk menggantikan berbahaya gula-gula untuk berguna. Diet untuk perut dan pinggul adalah dihargai membeli permen (dan lebih baik mempersiapkan diri) bar granola bukan gula-gula, ambil buah-buahan, susu atau coklat putih, menggantikan pahit. Dan jangan terkejut oleh penguasaan lemak dalam coklat gelap dibandingkan dengan susu. Tidak seperti susu, coklat gelap tidak membahayakan angka dan secara sederhana dapat menjadi bagian dari diet untuk menguruskan badan perut dan pinggul.

Jika teh dengan gula ia adalah mustahil untuk menolak, menggantikan gula dengan madu. Ia adalah tidak kalah dalam rasa untuk gula dan akan mendapat manfaat badan. By the way, Apple madu meningkatkan pencernaan dan ia boleh disarankan untuk orang-orang yang masalah – jumlah perut dan pinggul.

Disiplin diri sendiri untuk tidak makan pada waktu malam. Makan terakhir seharusnya tidak lewat dari 6-7 jam, atau setidaknya 3 jam sebelum tidur, tidak sebelum anda pergi ke tempat tidur. Dengan perut kosong buruk tidur? Maka keselamatan anda pada diet untuk perut dan pinggul adalah dalam Cawan yogurt dengan sedikit lemak. Dengan cara ini, adalah rahasia ini fermentasi minum dalam hubungan untuk digunakan untuk angka itu tidak hanya lemak, bagaimana untuk memilih dan minum yogurt, kita diberitahu dalam artikel lain

Jangan lupa untuk minum banyak air setiap hari.

Untuk mematuhi peraturan di atas tidak perlu sampai saat anda mencapai keputusan yang diingini, tapi hidup. Diet untuk menurunkan berat badan perut dan pinggul tidak berarti kekurangan, kelaparan atau sekatan, jadi melekat ke dalam salah satu cara atau yang lain tidak sukar.

Jika anda mengikuti semua tips di atas, keputusan tidak akan membuat sendiri menunggu – dalam 3 minggu anda akan nyata berubah. Kelajuan kedatangan angka-angka dalam keadaan sempurna boleh ditingkatkan dengan latihan (teman setia anda akan hula-hoops, atau, hanya, bungkus) dan balutan. Diet untuk menurunkan berat badan perut dan pinggul akan bekerja lebih baik jika di samping sekatan dalam makanan anda akan menggunakan krim dan scrub untuk kawasan masalah. Sangat disarankan anti-selulit madu, serta untuk membaca artikel tentang madu salon kecantikan di rumah, sayang rawatan dan sifat indah madu.

resultat