Badan tali pinggang - dan cadangan

Ada banyak cara untuk memerangkap ia pound tambahan. Salah satu yang paling efektif adalah dengan memakai tali pinggang untuk perut menguruskan badan. Dalam kombinasi dengan diet dan menjalankan ia membolehkan untuk bersih-bersih dengan cepat badan, menyelamatkan kamu dari kegemukan, meningkatkan kesihatan secara keseluruhan. Maklum balas positif dari dokter tentang hal itu meyakinkan banyak orang yang akan memilih kaedah ini menurunkan berat badan dan membeli badan tali pinggang.

badan tali pinggang

Produk ini adalah mudah dan praktikal untuk digunakan. Ia juga tetap untuk perut dan bertindak secara spontan menurut dipilih secara individu program. Menghasilkan model yang berbeza dari zon khas. Masing-masing mempunyai prinsip sendiri tindakan, tetapi semua kecekapan tinggi. Dalam artikel ini anda dapat membaca tentang jenis dan model tali pinggang untuk menurunkan berat badan, tentang keunikan mereka menggunakan dan kesan yang diharapkan.

Jenis tali pinggang untuk menurunkan berat badan

Pembangun alat untuk badan menawarkan pilihan untuk membakar lemak di perut. Masing-masing mereka memiliki ciri-ciri tersendiri. Orang-orang yang mencoba untuk memakai produk yang berbeza, tinggalkan-alasan pendapat tentang mereka.

Tali pinggang dengan kesan haba

Dimasukkan ke dalam barisan tradisional neoprene produk. Mekanisme tindakan untuk membuat kesan stim. Dibuat dari ultra-padat tekstil bernafas. Bahan mencipta sauna kesan yang menggalakkan banyak berkeringat, lebur subkutan lemak. Latihan fizikal meningkatkan kesan tali pinggang.

Ciri-ciri:

 • tali pinggang adalah baik kerana ia boleh dipakai bila-bila masa (rumah dan kerja);
 • tidak kelihatan di bawah pakaian;
 • berkesan apabila mengikuti diet ketat membatasi jumlah dimakan kalori, dan latihan;
 • berpeluh berlebihan menyebabkan rasa tidak selesa. Kulit jengkel dan gatal.

Tali pinggang kesan getaran (urut)

Menghasilkan tenaga mekanikal, yang merangsang metabolisme di tisu. Tidak menyebabkan berpeluh, tidak mengeringkan tubuh. Ketika menggunakan ia tidak perlu melakukan latihan fizikal. Produk ini adalah untuk malas. Ketika ia memakai di perut ada perasaan apa-apa yang berlaku, dan pinggang menjadi lebih jelas.

Ciri-ciri:

 • membantu untuk kencangkan kulit di perut dan pihak, tidak membenarkan mereka untuk MENGENDUR, membentuk lipatan;
 • baik dalam memerangi kulit jeruk;
 • memerlukan untuk mematuhi apa-apa diet.

Elektrik tali pinggang

Kehilangan berat badan tidak memerlukan tinggi aktivitas fisik. Bertindak pada arus elektrik. Lemak adalah dibagi sama rata berselerak denyutan. Aktiviziruyutsya jaringan otot, yang telah menyusut.

Ciri-ciri:

 • kesan yang berlaku dengan penggunaan yang berpanjangan dan mengikuti diet ketat;
 • tidak MENGENDUR kulit selepas berlepas pound tambahan.

Ini jenis sabuk alat-alat yang dimaksudkan untuk lelaki dan perempuan pelbagai umur. Setiap kehilangan berat badan memilih tali pinggang dan memakai itu di cadangan doktor. Walaupun ice beberapa jenis tali pinggang mungkin tidak disarankan dalam beberapa orang dan yang berkesan untuk orang lain. Diri anda untuk membeli dan memakai produk dengan cara yang berbeza tindakan boleh berbahaya.

Bagaimana untuk memilih badan tali pinggang

badan

Sebelum membeli apa-apa anda perlu untuk mendapatkan maklumat terperinci tentang tindakan. Untuk memilih sesuai peranti, mengambil kira sebagai berikut:

 • pakar ' cadangan;
 • pendapat orang-orang yang digunakan ia;
 • efisiensi dan hasil yang terbaik;
 • keselamatan subjek untuk kulit, organ-organ dalaman dan kesejahteraan;
 • tempoh memakai peranti;
 • keperluan untuk berdiet, pergi ke gym;
 • kos.

Ini akan memberi kesan pada pilihan pengguna dan permintaan produk di pasar. Apakah badan tali pinggang adalah yang paling berkesan, boleh memberitahu pengguna. Alat yang terbaik adalah yang mana, dalam pendapat orang-orang, cepat menghilangkan berat badan yang berlebihan dan membantu menjaga kesihatan.

Pakar tidak ada yang mudah positif jawaban untuk pertanyaan itu keberkesanannya instrumen badan perut. Satu tali pinggang untuk menurunkan berat badan tidak cukup. Untuk mengaktifkan sel-sel lemak, anda harus mulai tenaga badan program. Serentak peningkatan penggunaan tenaga dan mendapatkan dalam kuantiti yang terhad adalah syarat untuk menggunakan simpanan lemak. Ini ballast terkumpul, dipadatkan dan dengan buruh yang besar perpecahan.

Untuk menurunkan berat badan, kecuali tali pinggang, anda perlu makan kanan dan ujian latihan dilaksanakan. Gabungan keadaan ini ia adalah mungkin untuk mencapai hasil yang dikehendaki. Oleh itu, memilih tali pinggang, kau harus bersedia untuk berfikir bahawa tanpa diet dan pergi ke gym untuk menjadi langsing tidak akan bekerja.

Untuk memilih tali pinggang, anda harus membayar perhatian untuk bahan-bahan dari mana ia dibuat:

 • dalam neoprene tali pinggang sering atas lapisan kain bergerak jauh dari getah. Produk mengeluarkan bau tayar kereta itu meninggalkan tanda hitam dan cip di tangan. Dalam getah kualiti produk, ini tidak harus menjadi;
 • komponen ikatan (pita pelekat) perlu dijahit ke pangkalan bahan;
 • dimensi objek harus perlawanan tatacara pinggang.

Membeli bergetar berinternet, memeriksa pergerakan elektrod-elektrod. Kesan kepada otot-otot perut adalah yang lebih mendalam, peranti harus fungsi pergerakan sumber semasa. Pada pengguna testimonial, ia adalah lebih baik untuk memilih produk dengan muncung dalam bentuk jari. Jika peranti ini "video", mereka boleh ditarik ke kulit saya dan menyebabkan rasa sakit.

Praktikal menggunakan peranti

Itu langkah-langkah keamanan elektrik tali pinggang tidak boleh menyentuh dengan tangan yang basah, dan letakkan di atas tubuh basah. Ia akan melindungi anda dari kejutan elektrik. Untuk meletakkan tali pinggang pada tubuh telanjang tidak disarankan. Pakaian biasa – kapas t-shirt, produk untuk menurunkan berat badan, atas, pakaian untuk fitness.

Jika dalam proses latihan kulit merah, darah mendadak bergegas darah ke muka, rasa sesak nafas, tachycardia, bermain dengan cara itu berhenti dan di masa depan cuba untuk tidak menggunakan itu.

badan cantik dengan tali pinggang

Setelah latihan pastikan untuk mandi dan melumasi kulit pada perut krim atau minyak. Badan tali pinggang – alat yang hebat untuk membersihkan keping, fungsi baik-organ dalaman dan menghilangkan lemak.