Bagaimana untuk menurunkan berat badan — gambaran yang lengkap cara yang berkesan untuk menurunkan berat badan

Penurunan berat badan yang berkesan termasuk banyak barang-barang, ketika tujuannya adalah untuk menurunkan berat badan dengan cepat oleh 5 kg dalam seminggu, dan kemudian menahan berat badan yang baru, tidak berbahaya untuk kesehatan, dan, mungkin, untuk membetulkannya.

Ada banyak sangat berkesan pesat diet yang membolehkan kau untuk menurunkan berat badan dalam 30 hari, 10 atau seminggu. Tapi artikel ini adalah khusus untuk perlahan, secara beransur-ansur menurunkan berat badan dengan kesan tahan lama. Kau bisa menurunkan berat badan dengan hanya beberapa hari? Ya, tentu saja. Satu-satunya pertanyaan adalah berapa lama lagi untuk kembali pound tambahan.

Untuk menurunkan berat badan pertama kita perlu betul psikologi untuk dia untuk tune. Ini akan berarti bahwa mayat benar-benar bersedia untuk berpisah dengan "kerja keras dan set naedennymi difficile, kalori" dan tidak akan melawan, yang akan membuat pound, walaupun perlahan-lahan, tapi cair. Penyediaan itu termasuk:

 • baik mood (tidak perlu melakukan apa-apa yang menggunakan kekerasan, dan melihat dengan jelas apa yang hasilnya adalah menunggu di akhir dan sesuatu yang berusaha untuk);
 • nada (perlu aktif, dan jika cara untuk menurunkan berat badan melibatkan kecergasan oleh program menjalankan ia, tidak perlu untuk runtuh di sofa sampai seterusnya latihan);
 • tidur (badan perlu mampu untuk mendapatkan kembali dalam 8 jam tidur berkualiti);
 • hiburan (saturatas anda hidup dengan peristiwa-peristiwa yang terang dan emosi, dan kemudian punya waktu untuk terus-menerus memikirkan bagaimana untuk menurunkan berat);
 • tekanan (jangan mulakan itu sukar untuk pendakian badan yang ideal dalam jangka waktu yang sukar hidup, ia akan menafikan semua mata di atas).
Cara yang berkesan untuk menurunkan berat badan adalah pendekatan yang kompleks. Ketiadaan sekurang-kurangnya satu bagian dari teka-teki membuat gambar tidak lengkap. Harus mematuhi semua prinsip-prinsip:
 • Makan yang sihat. Jika kita adalah apa yang kita makan, adalah lebih terpilih ketika ia datang untuk memilih makanan.
Makan yang sihat</1_img>
 • Sukan. Mempercepatkan kehilangan berat badan, mengekalkan kesihatan dan awet muda, memberikan suasana ceria, keyakinan, memberi amaran di kuat kehilangan berat badan, regangan dan dicent kulit (kaki-kain atau tangan, bat sayap, tiada siapa yang akan membuat lebih menarik).
 • Pembersihan badan (hari berpuasa, balutan).
 • Aktif kehidupan — ini adalah intinya. Bagaimana untuk menurunkan berat badan dalam satu bulan, satu minggu/dua, tiga hari — tidak bernilai menyiksa diri sendiri. Ia adalah perlu untuk memperkenalkan sesuatu yang baru untuk anda irama dan kualitas hidup, untuk mengasihi semua ini kemas kini, maka kehilangan berat badan tidak akan makna kehidupan, dan semula jadi bagian dari itu.

2. Bagaimana untuk menurunkan berat badan dalam satu bulan tanpa diet — kisah nyata kehilangan berat badan Anna Sologub + rahsia diet

Bagaimana untuk menurunkan berat badan tanpa diet? Bergantung pada apa artinya itu. Jika anda akan makan makanan ringan dan "gula-gula untuk menikmati", ia tidak berbaloi untuk mencuba. Walaupun dengan sengit latihan diet ini tidak akan membenarkan anda untuk menurunkan berat badan. Tetapi jika anda menggantikan yang berat memilih semua moral kuasa, perkataan "makanan", masalahnya adalah bagaimana berkesan menurunkan berat badan tidak begitu menyakitkan.

Lebih produktif untuk mengubah pendekatan untuk nutrisi. Ini akan membolehkan tidak hanya untuk menurunkan berat badan dengan cepat dan berkesan, tapi masih memberi banyak berguna tabiat, yang, secara kebetulan, dibentuk hanya dalam 21 hari. Dalam usaha untuk menurunkan berat badan, kami akan membantu pemeliharaan peraturan tertentu:

 1. Kuasa pembetulan tanpa melampau memotong diet: untuk memantau kualiti baki makanan makanan di memasuki tubuh jejak unsur-unsur; tidak perlu terbawa-bawa bahagian yang besar. Kaedah yang baik: pengenalan secara beransur-ansur peraturan, dan lebih baik jika mereka akan berbunyi dalam afirmatif. Sebagai contoh, "larangan gula-gula" dan "gantian asli manisan gula-gula". Selepas seminggu, kau boleh tambah "makan 5 buah-buahan segar/sayur-sayuran sehari." Sistem ini jelas akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menurunkan berat badan tanpa mengikuti diet — proses akan memulakan semula jadi.
 2. Pembersihan toksin. Untuk menggantikan hari anda hari dengan monodiets datang enterosorbiruyuschee dadah, membolehkan tubuh untuk menghilangkan racun.
 3. Dan, yang paling penting, bagaimana untuk menurunkan berat badan yang pasti untuk mengambil makanan kurang daripada tenaga yang digunakan. Ia adalah yang mudah untuk memahami ini matematik. Dan mengira kalori dan pengambilan harian menawarkan banyak sumber dalam talian.

Sejarah kehilangan berat badan Anna Sologub

Hari yang baik untuk anda dan Anna Sologub! Gembira untuk berkongsi rahsia saya kehilangan berat badan. Untuk membuat mereka kehilangan berat badan kaedah aku sudah mencoba banyak tips dan telah memperoleh pelbagai dan produk-produk obat untuk menurunkan berat badan, yang pada akhirnya membuktikan untuk menjadi sangat berbahaya untuk kesehatan.

Setelah menghabiskan banyak uang dan masa, saya menyadari bahwa semua ini tidak membawa saya efek yang diinginkan! Dan kerana diet ketat, saya menyedari bahawa ia adalah perlu untuk mengubah pendekatan. Aku belajar cukup banyak artikel mengenai kehilangan berat badan, membeli dibayar kursus, membaca, dan pada akhirnya, saya memutuskan untuk mencoba untuk membangunkan anda sendiri kaedah tanpa berdiet, karena kadang-kadang ia adalah begitu baik untuk makan gula-gula.

Diperiksa untuk diri sendiri kaedah, semua keluarga saya dan rakan-rakan dalam minggu pertama perhatikan perubahan positif dalam penampilan saya! Perkongsian pengetahuan di menurunkan berat badan dengan rakan-rakan, mereka juga membuat keputusan untuk menurunkan berat badan. Dan... Oh, keajaiban! Mereka melakukannya!) . Tentang diri saya boleh mengatakan bahawa saya kerana kaedah tidak menyakitkan kehilangan berat badan dalam 3 minggu pada 19 kg. dan tentu saja aku menyarankan untuk teman dan keluarga, yang ingin menurunkan berat badan tanpa masalah!

Hal tentang diet saya adalah moto: Mahu makan — makan Apel! Tidak ingin sebuah Apel, maka anda tidak lapar!)

Secara ringkas akan memberitahu anda tentang rahsia saya diet. Terima kasih kepada dia, yang pertanyaan "Bagaimana untuk menurunkan berat badan dalam sebulan 5 kg?" akan dikeluarkan, dan anda akan dapat untuk kehilangan kira-kira 10 kg atau lebih, bergantung pada anda tekad dan keinginan.

Diet rahsia:

 1. Benar-benar untuk menolak dari goreng, merokok, coklat, tentu saja, alkohol, tepung, termasuk roti. Dibenarkan untuk mengambil rai roti di sederhana.
 2. Untuk memberi gula. Karena memperlambat proses sisa tenaga berkumpul di dalam tubuh kita terutama di sisi. Gula boleh diganti madu. Dan teh manis untuk menggantikan buah kering.
 3. Makan lebih banyak produk sususeperti yogurt.
 4. Makan lebih banyak seratkandungannya di sayur-sayuran, furfures, serta dalam buah-buahan.
 5. Makan lebih banyak sayur-sayuran, kecuali untuk satu sayuran adalah kentang, seperti ia adalah sangat summus produk kalori! Menekankan sayur-sayuran di dalam orang-orang makanan yang anda lebih menyenangkan di samping itu untuk kentang, seperti lobak merah atau bit. Jika anda tidak bisa benar-benar menyerah kentang, anda akan mengurangkan penggunaannya.
 6. Makan lebih banyak protein. Itu daging, telur, susu produk. Juga sangat mengesyorkan makan malam keju dengan buah-buahan atau yogurt.
 7. Makan lebih banyak apel! Mereka pasti meningkatkan metabolisme proses dalam badan anda.
 8. Dalam bentuk minuman, aku akan mengesyorkan minum teh hijau dengan halia, dan kau juga boleh menambah kayu manis. Seperti yang anda tahu,, kayu manis juga kesan positif pada metabolisme dalam tubuh. Halia menggalakkan pecahan lemak dan kehilangan berat badan.
 9. Menekankan sihat tidur dan pergi tidur lebih awal. Sebaik-baiknya 22:00 — 23:00 — sempurna masa untuk tidur, dan malam pasti anda tidak akan ingin makan.

Yang penting! Jangan makan pada waktu malam. Makan buah-buahan atau minum yogurt 3 jam sebelum tidur.

 1. Dalam ketiadaan waktu untuk latihan, membuat penekanan pada berjalan, beberapa kali seminggu menahan diri dari memandu pengangkutan dan berjalan kaki ke rumah.
Berikut adalah poin utama yang saya ingin untuk memilih untuk menurunkan berat badan yang berkesan.

Ingat! Tiba-tiba kehilangan berat badan untuk membawa apa-apa di masa depan. Setelah membuat keputusan untuk menurunkan berat badan dengan serius dan untuk masa yang lama, memperhatikan apa yang anda makan dalam diet anda.

3. Menu nutrisi yang tepat untuk seminggu

Bagaimana untuk membuat diri anda kehilangan berat badan? Untuk membuat sebuah menu yang lazat dan mengisinya dengan kepelbagaian, yang membolehkan untuk tidak makan terlalu banyak dan memberi tenaga yang diperlukan. Pertama, mari kita berbincang bagaimana untuk makan untuk menurunkan berat:

 • Makanan yang biasa teknik di bahagian-bahagian kecil;
 • Makanan ringan — makanan ringan di antara Sarapan, makan siang, makan malam, melindungi terhadap makan berlebihan;
 • Kaedah lembut memasak: kukus, merebus, mendidih, membakar atau penggunaan yang grill;
 • Setengah untuk dua liter air setiap hari;
 • Pelbagai dalam menu: setiap hari seseorang harus mengambil semua makanan kumpulan: bijirin — bahan berkesan untuk menurunkan berat badan, susu, buah-buahan segar, sayur-sayuran, herba, ikan tidak hanya protein, tetapi sumber lain omega-3, lemak (sebaik-baiknya haiwan untuk menggantikan pembangkit), "berbahaya" gula-gula menggantikan dengan kacang, buah kering, madu, dan lain-lain.
 • Garam penggunaan untuk mengurangkan, supaya tidak kelewatan cairan dalam tubuh.

4. Berapa banyak kalori harus makan sehari untuk menurunkan berat badan

Banyak pria dan wanita, terutama dalam jangkaan musim panas, bimbang tentang berapa banyak kalori anda perlu setiap hari untuk menurunkan berat badan dan bagaimana untuk mendapatkan diri anda untuk menurunkan berat badan. Pengiraan yang mudah membawa ke kesimpulan yang utama adalah untuk menghabiskan setiap hari kalori lebih daripada makanan mereka tiba.

Ia adalah cukup untuk mengurangkan diet oleh 300 kalori. Sebuah bar coklat atau gula roll, yang suka makan pemilik pound tambahan. Hampir tak kelihatan luka dalam diet akan membenarkan untuk menurunkan seminggu untuk 1 kg.

Itu penyelesaian persamaan: hasil apa-apa rejim dalam sebulan akan tolak 3-4 kg.

5. Bagaimana untuk mendapatkan diri anda untuk menurunkan berat badan — langkah demi langkah + contoh motivasi yang betul

Kurang motivasi tidak membenarkan anda untuk mencapai matlamat anda, dan bagaimana untuk menurunkan berat badan, jika itu keinginan pribadi masih tidak gol, tetapi telah meninggalkan samar-samar, tanpa apa-apa khusus, ingin. Matlamat harus dicapai dan jelas tenggat waktu. Juga boleh diukur secara objektif untuk membuat ia mungkin untuk memahami posisi relatif untuk matlamat ini.

Sebagai contoh, jika seseorang berfikir, bagaimana untuk menurunkan berat badan dalam sebulan, ia adalah lebih baik untuk mempunyai pelan tindakan yang jelas (hanya pemikiran "aku ingin menurunkan berat badan" bunyi abstrak dan samar-samar, tapi "20 push UP dan 30 sit-UP tiap-tiap hari" — agak khusus) untuk menentukan berapa banyak yang anda perlu menurunkan berat badan dan menetapkan batas waktu. Seterusnya adalah hanya untuk menyelesaikan masalah ini, menghampiri kejayaan.

Bagaimana kau bisa kehilangan berat badan dalam sebulan bergantung pada motivasi kehilangan berat badan. Jadi di sini adalah contoh yang betul motivasiyang akan membantu mencapai dikehendaki:

 • Penekanan pada pakaian. Salah satu yang paling mudah, dan salah satu yang paling berkesan. Semua orang ingin melihat yang baik dan memakai pembantu yang baik. Itu sangat bagus apabila ada masalah dengan "scandere" dalam pakaian.
 • Penekanan pada makanan. Teori nutrisi dimasukkan ke hadapan dan membangunkan pelbagai besar, adalah untuk memilih salah satu yang seperti ini.
 • Penekanan pada alam sekitar. Cerita yang luar biasa penurunan berat badan boleh menjadi contoh yang baik, dan mungkin benar-benar tidak menggalakkan keinginan untuk terus badan mereka dalam kes di mana hasilnya adalah dilihat dengan segera.
 • Penekanan pada gaya hidup. Dari mula adalah untuk tetap fokus pada perubahan: menyingkirkan buruk stereotypes dan pengenalan baru, berguna corak dan tabiat. Setelah semua, ia mengambil hanya 3 minggu.
 • Penekanan pada pemikiran. Ia adalah perlu untuk mempertimbangkan kembali sikap mereka ke seluruh situasi. Untuk memahami mengapa semua fikiran hanya tentang bagaimana untuk menurunkan berat badan, dan sesungguhnya bagaimana perlu ini adalah penurunan berat badan. Mungkin menghentikan itu adalah ketakutan berat dan panjang "tormentis sui" di gym tidak seberapa dan tanpa rasa makanan. Sebenarnya, mungkin anda perlu menurunkan beberapa pon.
 • Penekanan pada kesihatan. Menjaga nada, .. ... memperkuat otot-otot dan ligamen, latihan kekuatan dan daya tahan — tidak adalah kunci untuk pemeliharaan muda, cantik dan kesihatan?!
 • Penekanan pada insentif. Bagaimana untuk membuat diri anda kehilangan berat badan tanpa paksaan? Memilih insentif untuk masuk ke dalam pakaian, untuk menjadi sihat, untuk kembali mengagumi pandangan suaminya — apa-apa. Setiap kali dalam setan akan cuba untuk mengelirukan, kembali mental untuk rangsangan ini untuk hitung sampai 20.

6. Latihan untuk menghilangkan berat badan yang berlebihan

Menghilangkan berat badan yang berlebihan benar-benar cara yang berbeda dan, sebagai peraturan, mereka bergantung pada adanya kewangan syarat dan pilihan peribadi. Anda boleh mengunjungi gimnasium atau kolam renang, di mana tutor atau pengajar.

7. 5 nyata kaedah penurunan berat badan + kehilangan berat badan rahasia bintang-bintang

Bintang-bintang beritahu bagaimana untuk menurunkan berat:
 1. Pelagia vocaris disemak semula nutrisi, bekerja dengan seorang pelatih di dewan, mulai berjalan dan berenang di kolam renang, kehilangan banyak berat badan disebabkan oleh rusia tradisional mandi dan urutan, serta sesi akutekanan — rangsangan mata biologi aktif.
 2. Jennifer aniston angka sempurna diperlukan henti-henti kuasa kawalan dan yogalosofii — gabungan yoga sebelum dengan kardionagruzki. Untuk film menguasai stripplastiku, di mana beban yang sangat besar.
 3. Rene Zelveger serius menurunkan berat badan dicapai dengan melampau diet: 1 anggur, Apple dan aurantiaco + 2 liter air sehari. Dan bagaimana nipis, menyokong hasilnya adalah cara yang lebih lembut. Dalam dietnya daging, ikan, bijirin, sayur-sayuran/buah-buahan/herba. Pastri dan manis diharamkan. Dan yang paling penting sebelum dan selepas makan minum segelas jus anggur — pinguis exuro.
 4. Victoria Beckham makan banyak makanan laut, di mana begitu banyak protein.
 5. Natalie Portman vegetarian berikut dari usia yang sangat muda, dan bagaimana untuk mendapatkan diri anda untuk menurunkan berat badan tahu sejak umur 12 tahun saat dia membintangi "Leon". Dia diet beras, kacang dan sup sayur-sayuran, beras, pasta, salad, tauhu, soya susu, jus segar dan teh. Gula-gula telah digantikan oleh alam madu, prun, beri, dan lain-lain., minum banyak air.

8. Tips untuk menurunkan berat badan cepat dari Anna Sologub

Untuk menurunkan berat badan dengan cepat akan harus membuat beberapa perubahan positif dalam hidup anda:
 • Serius terhad dalam pemilihan produk nutrisi;
 • Minum banyak air;
 • Termasuk intensif latihan sehari-hari (hanya setengah jam anda boleh kehilangan kira-kira 300 kalori);
 • Tentang makanan ringan di antara hidangan utama lupa (buah-buahan, sereal bar);
 • Dan tidur sekurang-kurangnya 8 jam (terbukti tidur kurang dari 8 jam bertambah 2 kg).